Van werkgevers

De Carrièrehanddruk® bij outplacement en verzuim

De maatschappelijk verantwoorde handdruk voor de carrière van uw werknemer bij ontslag, ziekmelding of persoonlijke ontwikkeling.

Ontvang als werkgever een gratis werk- en inspiratiesessie sociale innovatie t.w.v. € 895 (voor twee deelnemers).

  • Home
  • Van werkgevers

Van werkgevers

De Carrièrehanddruk® is een waardecertificaat, dat u wordt aangeboden door uw werkgever. Veelal vanuit een afvloeiingsregeling, bij individueel of collectief ontslag of bij ziekmelding. De werkgever begrijpt dat u veel te bieden heeft, dat u zich over het algemeen afgeschreven en aan de kant gezet voelt of juist dat u zich verder wilt ontwikkelen. De werkgever wil als onderdeel van ondernemend Nederland en vanuit zijn of haar zakelijke principes u kansen bieden om duurzaam inzetbaar te blijven voor de arbeidsmarkt. Hij of zij ziet uw kwaliteiten en talenten en wil u helpen gemotiveerd ander werk te vinden. Uw persoonlijke ambitie en passie staan centraal!

Naast het inzetten van De Carrièrehanddruk® bij ontslag en loopbaanadvies, kunt u deze ook inzetten bij ziekmelding, loopbaanbegeleiding en werving en selectie. Bij ontslag of ziekmelding bent u niet direct werkloos, maar werkzoekend. Het waardecertificaat wordt gekoppeld aan een afvloeiingsregeling, de transitievergoeding (gouden handdruk), vaststellingsovereenkomst en / of de Wet verbetering poortwachter. Het is voor de werkgever een rendabele investering, waarbij de kans bij ontslag of ziekmelding op voortzetting of verandering van werk voor u wordt vergroot. De werkgever ondervindt hier veel social return on investment.

De Carrièrehanddruk® is een waardecertificaat vanuit het perspectief van duurzame inzetbaarheid en een investering optimalisatie van HR-beleid. Ook UWV, gemeenten en eigen risicodragers kunnen gebruik maken van dit initiatief. Wij bieden werkgevers een mvo-partnerschap aan met als resultaat, dat de hele procedure harmonieus verloopt met respect voor de werknemer en diens persoonlijke omstandigheden.

Neem gerust contact op

De Carrièrehanddruk®

Eekwal 24
8011 LD Zwolle

Contactgegevens

038 458 00 80
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Snel contact

Partners

Deze website is ontwikkeld door Propeld.nl
De Carrièrehanddruk®
Copyright © 2022
De Carrièrehanddruk® is een geregistreerd handelsmerk en een initiatief van Sociaal naar Werk. Maakt zich Sterk!

AVG - Privacy statement (PDF)